Om Vita hjertego'

Vita hjertego’ er en serie produkter som bidrar til et hjertevennlig kosthold for deg som ønsker sunne smaksopplevelser i hverdagen. Hva med å gjøre Vita hjertego’ til en av hverdagens små, men gode valg? Det er de små tingene som får hjertet til å banke.

Et kosthold med Vita hjertego’ er bra for hjerter i alle aldre. Vi er lidenskapelig opptatt av det som er godt for hjertet, både det fysiske og emosjonelle. Derfor slår vi et slag for alle de små tingene som mennesker gjør for hverandre, fordi det er de små tingene som får hjertet til å banke. Overrask noen du er glad i med en Vita hjertego’-oppskrift, eller prøv noen av våre sunne og hjertegode produkter.

Å erstatte mettet fett med umettet fett, sammen med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, bidrar til å opprettholde normale kolesterolverdier.

Hvorfor er Vita hjertego’ et hjertevennlig valg

Her kan du lese mer om hvorfor Vita hjertego’ er bra for hjertehelsen din, og om de sunne råvarene raps- og solsikkeolje.

Les mer om hvorfor Vita hjertego' er hjertevennlig

Hjertesunne fakta

Nyttige fakta for deg som er spesielt interessert i risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer, kolesterol, fett og hjertevennlig kosthold.

Her kan du lese om hjertesunne fakta
1 kr til hjertesaken-banner - bilde fra Andøya

1 kr til Hjertesaken

Les om bevilgningen som støtter forskning eller andre tiltak som bidrar til forebyggende hjertehelse.

Finn ut mer om 1 kr til Hjertesaken