Personvernerklæring

Om bruk av informasjonskapsler

Google Analytics
Google Analytics er et analyseverktøy som hjelper med å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet. Verktøyet bruker et sett med informasjonskapsler for å samle informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettstedet, uten at enkelte besøkende identifiseres. Hovedinformasjonskapselen som brukes av Google Analytics heter “__ga”.

Wordfence
Wordfence er et sikkerhetsverktøy som hjelper med å beskytte nettstedet mot angrep fra hackere og malware. Verktøyet bruker et sett med informasjonskapsler for å rapportere statistikk om, og forhindre data-angrep. Informasjonskapslene som bruker av Wordfence begynner med “wfvt_” og “wordfence_”.

MyFonts
MyFonts er en tjenesteleverandør av skrifttyper. Tjenesten benytter informasjonskapsler for å føre statistikk over bruk av skrifttyper på nettstedet.

Annet
Nettstedet benytter forøvrig kun informasjonskapsler som er til for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen persondata lagres i disse informasjonskapslene.

Innhold og tjenester fra eksterne leverandører

Nettstedet kan benytte seg av lenker til, og tjenester fra, eksterne nettsteder som ikke er eid eller kontrollert av Mills DA. Selskapet påberoper seg inget ansvar for innhold, retningslinjer for personvern eller annet relatert til disse eksterne kildene.