Squashkaker med hvitløksaioli. Foto.

Squashkaker med hvitløksaioli

Enkelt
20 min.

Disse smakfulle squashkakene er perfekt til lunsjbord eller som en kjøttfri middag. De passer også utmerket til koldbordet.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Squashkaker:

    Riv squashen med et rivjern eller i en foodprosessor. Legg den over i en sil og dryss over litt salt. La den stå i 10 minutter, slik at vannet i squashen renner fra seg. Bruk så hendene og klem ut så mye vann av squashen som du klarer.

    Ha squashen i en bolle og bland med mel, egg, vårløk, parmesan, salt og pepper.

    Varm opp Mills Soyaolje i en stekepanne på middels varme.

    Ta en skje med squashdeigen og form små kaker i stekepannen. Skal du ha kakene til middag kan du forme større karbonader.

    Aioli:

    Ha Mills majones i en skål. Knus hvitløksfeddet og bland de inn i majonesen sammen med sitron og vann.

    Server squashkakene på et fat med aioli i en skål, eller som en del av en middagstallerken med salat og quinoa.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Mills_Frisk_potetsalat

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.
Egg_og_purresalat

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.
Mills_Eplesalat

Eplesalat

Enkelt
20 min.