Iskrem på pinne med banan og peanøtt. Foto.

Hjemmelaget pinneis med banan og peanøttsmør

Enkelt
20 min.

Hjemmelaget pinneis med banan og peanøttsmør både smaker himmelsk og ser fantastisk ut. I tillegg er denne "nice creamen" enkel og raskt å lage! Denne oppskriften gir deg 8 ispinner.

Slik gjør du

  • Ha frosne bananbiter, peanøttsmør, melk, honning og vaniljeessens i en foodprosessor eller sterk blender, og kjør til du får en jevn blanding.

    Hell blandingen i ispinneformer, sett i pinner og sett isen på en flat plass i fryseren. La isen stå i 5 timer, eller helst over natten, slik at den stivner godt. Har du ikke ispinneformer kan du også bruke en liten brødform og forme iskuler.

    Når du er klar for å servere pinneisen kan du gjøre klar sjokoladen. Smelt kokesjokolade sammen med flytende Melange over vannbad. Ta isen ut av formene. De kommer lettere ut hvis du holder formene under varmt vann i 5-10 sekunder. Dypp pinneisen i smeltet sjokolade, og så i knuste peanøtter, og nyt den deilige isen.

     

    Tips! Siden det er brukt frosne bananer kan du også servere isen med en gang, rett fra foodprosessor eller blender.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

eple med peanøttsmør

Grillet eple med peanøttsmør og bringebær

Enkelt
5 min.
Brownie

Brownie med peanøttsmør

Enkelt
50 min.
Peanøttglasur

Peanøttglasur

Enkelt
15 min.