Leverpostei med balsamicoløk. Foto.

Leverpostei med karamellisert løk på minitoast

Enkelt
15 min.

Her får den klassiske ovnsbakte leverposteien følge av karamellisert løk i balsamico. Resultatet er en herlig balanse mellom salt, søtt og syrlig. Disse små toastene er raske å lage og passer perfekt til koldtbordet eller som snacks. Oppskriften gir cirka 12 minitoast.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Skjær sjalottløken i ringer.

    Varm opp Melange i en stekepanne på middels varme.

    Ha løken over i stekepannen. Rør kontinuerlig i løken med en stekespade eller sleiv til den er gyllen.

    Tilsett sukker og balsamicoeddik og kok opp. Stek videre til eddiken har kokt inn og sukkeret har karamellisert løken.

    Skjær leverposteien i skiver.

    Sett frem minitoastene på et serveringsfat. Fordel skiver av leverpostei og karamellisert løk på minitoastene, og topp med frisk timian.

     

    Tips! Vil du lage minitoastene selv? Skjær pariserloff i tynne skiver. Varm opp flytende Melange i en stekepanne på middels sterk varme. Stek loffskivene på begge sider til de er gylne og sprø.

Antall porsjoner: