Roastbiff med remulade og rødløk. Foto.

Klassisk roastbiff med remulade

Enkelt
75 min.

Den klassiske roastbiffen er en kjent og populær favoritt på koldtbordet, og det er svært enkelt å lage sin egen. Det eneste du trenger for et vellykket resultat er et steketermometer, og så lager den seg nesten selv. Roastbiffen smaker best sammen med en fyldig remulade og gjerne sammen med noen skiver løk, sylteagurk og potetsalat.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Varm opp ovnen til 125 grader.

    Gni inn kjøttet med salt og pepper.

    Varm opp en stekepanne med flytende Melange. Når flytende Melange er nøttebrun har pannen riktig temperatur til bruning av kjøttet. Brun kjøttet på alle sider.

    Legg kjøttet over i en ildfast form og stikk et steketermometer i midten av kjøttstykket.

    La kjøttet steke til det når en kjernetemperatur på 58 grader.

    La kjøttet hvile minst 10 minutter før servering.

    Server roastbiff sammen med Mills remulade på koldtbordet, eller lag smakfulle brødskiver med roastbiff, remulade, rødløk og tomat.

    Roastbiffen holder seg god i tre dager i kjøleskap om den er pakket inn i plastfolie.

    Tips! Vil du ha kjøttet mer eller mindre stekt? Når steketermometeret viser 55 grader er kjøttet rødt, ved 58-65 grader er kjøttet rosa.

Antall porsjoner: