Biff med bernaise

Poteter spekket med hvitløk og laubærblader

Enkelt
30 min.

Disse potetene er perfekt som tilbehør til både kjøtt og fisk.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Bruk små poteter (Amandine-, Mandel- eller Rosewaldpoteter).

  • Skjær et snitt i potetene og trykk ned en skive hvitløk i halvparten av potetene. Den andre halvparten av potetene får tilsvarende med laubærblader.

  • Legg potetene i en langpanne eller ildfast fat. Ha over flytende Melange, salt og nykvernet pepper.

  • Stek potetene i stekeovn ved 200-220 grader i ca en halvtime, eller til potetene har fått en fin gylden farge og er blitt møre innvendig.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Lignende oppskrifter

Kyllingfilet med grønnsaker. Foto.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.
Biff med bernaise

Biff med bearnaise og aspargesbønner med mandler

Middels
30 min.

Helstekt appelsinkylling

Enkelt
60 min.