panert torsk med grønnsaker

Panert torsk med bacon og grønnsaker

Enkelt
40 min.

Panert torsk er en lettlaget familiefavoritt som passer like godt til hverdags som til fest. Prøv denne smakfulle varianten med bacon og fløtestekte grønnsaker.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Varm opp stekeovnen til 220 grader.

  • Kutt poteter i båter. Bland salt, pepper, litt urter og Flytende Melange i en bolle. Vend potetbåtene i blandingen.

  • Legg potetbåtene på bakepapir på en rist sammen med panert torskefilet. Stek dette midt i ovnen i 20 – 25 minutter (steketiden avhengiger av størrelsen på potetbåtene).

  • Hakk løken. Kutt baconet i terninger og kutt blomkål og broccoli i buketter.

  • Ha godt med Flytende Melange i en kjele og varm opp til Melangen har blitt nøttebrun. Legg så løken og baconet i kjelen. La det surre på middels varme i noen minutter til løken har blitt myk og blank. Bruk en kniv til å undersøke om løken har blitt myk.

    Legg så blomkål og broccoli i kjelen og hell Vita Hjertego Mat over. Skru ned varmen, sett lokk på kjelen og la det putre på lav varme i noen minutter til grønnsakene er blitt møre.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Ovnsbakt fisk

Enkelt
30 min.

Urtekantet kamskjell med blomkålpuré og urteolje

Enkelt
20 min.
Kyllingfilet med grønnsaker. Foto.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.