Pasta med røkelaks. Foto.

Kremet pasta med røkelaks og asparges

Enkelt
30 min.

Pastaen er, med sin milde og anvendelige smak, en klar middagsfavoritt i mange hjem. Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, smakfull røkelaks og frisk asparges i en ny middagsfavoritt hvor alle de gode smakene kommer til rette. Kremet pasta med røkelaks smaker like godt kald som varm, og kan derfor fint pakkes ned i matpakken.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Ostesaus:

    Varm opp en kjele på middels sterk varme. Smelt Melange i kjelen og rør inn hvetemel.

    Ha i kremfløte og melk, og kok opp sausen. Skru ned varmen til lav.

    Riv parmesanosten og sitronskallet på et fint rivjern. Press ut sitronsaften i sausen og ha i sitronskall og parmesanost.

    Smak til med salt og pepper.

    Pasta:

    Kok pasta etter anvisning på pakken.

    Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Ha i aspargesen og kok den i 2 minutter. Skyll den umiddelbart under kaldt vann slik at den slutter å koke.

    Vend pastaen inn i sausen.

    Kutt røkelaksen og aspargesen i biter og vend de inn i pastasausen.

    Kremet pasta med røkelaks smaker godt med finhakket dill som du kan drysse over rett før servering.

Antall porsjoner:

  • OSTESAUS:
  • 2 ss Flytende Melange
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl melk
  • 50 gram parmesan
  • 0.5 stk sitron, saft og skall
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • PASTA:
  • 500 gram pasta
  • 100 gram asparges
  • 150 gram røkelaks
  • 2 ss dill

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Lignende oppskrifter

Kyllingfilet med grønnsaker. Foto.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.
Biff med bernaise

Poteter spekket med hvitløk og laubærblader

Enkelt
30 min.
Biff med bernaise

Biff med bearnaise og aspargesbønner med mandler

Middels
30 min.