blondies brownies kake

Blondies med hvit sjokolade og macadamianøtter

Enkelt
55 min.

Blondies er kanskje den mindre kjente slektningen til brownies, men den er minst like fantastisk på smak og like lett å lage. Med fyldig hvit sjokolade og knasende biter av macadamianøtter, blir denne varianten alltid en favoritt på kakebordet.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Pisk sammen Melange, sukker og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin på høy hastighet, i cirka 3 minutter, til du har en lys og luftig masse.

  • Tilsett 1 egg og vent til det er godt innarbeidet i røren før du tilsetter neste egg. Gjenta til du har tilsatt alle 4 eggene. Pisk røren i ytterligere 2 minutter.

  • Sett kjøkkenmaskinen på lav hastighet og ha i melet. Pisk røren til melet er godt innarbeidet. Bruk en slikkepott for å få med mel som samler seg på sidene i bollen.

  • Grovhakk hvit sjokolade og macadamianøtter og vend det inn i røren.

  • Smør en liten langpanne (28×22 cm) med Melange eller dekk den med bakepapir.

  • Ha røren over i langpannen og stek kaken på 180 grader i 35 minutter.

  • La den avkjøle før servering.

  • Tips! Om du ikke får tak i macademianøtter, kan du bruke andre nøtter i stedet. Cashewnøtter, mandler eller valnøtter vil også fungere fint.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Melange – klassikeren siden 1919

Lignende oppskrifter

Saftige boller

Enkelt
60 min.

Kanelsnurrer – liten porsjon gjærbakst

Enkelt
60 min.

Fastelavnsboller

Enkelt
120 min.