Chilipølse med mangosalat

Chilipølse med mangosalat og guacamole

Enkelt
15 min.

Om tiden er knapp og du likevel har lyst på noe skikkelig digg til middag, er denne pølseretten svaret på alle dine utfordringer. Her får krydret chilipølse tilbehøret den fortjener med en frisk mangosalat med smak av chili og eple og fyldig guacamole.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Del avokadoen i to og fjern stein og skall. Mos avokadoen med en gaffel.

    Press hvitløken og saften fra limen over avokadoen, og mos med gaffelen til alt er blandet godt sammen.

    Varm opp en stekepanne eller grillen.

    Stek pølsene på begge sider til de er gjennomvarme. Varm pølsebrødene på grillen eller i stekepannen i 30 sekunder på hver side.

    Fyll pølsebrødene med guacamole, ha i pølsene og topp med en raus spiseskje Delikat Mangosalat.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Delikat Mangosalat

Delikat Mangosalat

Lignende oppskrifter

Lakserull på 17. mai-bord

Superenkle lakseruller

Enkelt
10 min.
søtpotet

Bakt søtpotet med bønner og oliven

Enkelt
30 min.
Enkel og god vegetarmat fra Delikat

Pitabrød med spicy bygg- og bønnesalat, grillet halloumi og hummus

Enkelt
30 min.