Kokt egg på frokostbord. Foto.

Tips

Her finner du alt fra eggeekspertens seks beste tips på hvordan du koker egg, til tips om hvordan du får i barna nok omega-3.

Majones i trebolle. Foto.

5 ting du ikke visste du kunne bruke majones til

Majones kan brukes til mye mer enn du tror. Her er fem ting du sannsynligvis ikke visste du kunne bruke majones til.

Perfekt eggerøre. Foto.

Slik lager du perfekt eggerøre

Myk, luftig og saftig er konsistensen du er på jakt etter når du lager eggerøre. Det er særlig to ting du må passe på for å oppnå det.

Kaviar på sushi. Foto.

Slik brukes Mills kaviar i utlandet

Går du inn på en 7-Eleven i Singapore vil du finne ferdige pastaretter med Mills kaviar. I Bangkok kan du få kaviar på sushien. Det er nemlig ikke bare i Norge vi nyter den gode og tradisjonsrike smaken fra den blå tuben. Bli med Mills kaviar på en reise verden rundt.

Tre brødskiver med pålegg og kaviar. Foto.

Tre nye måter å spise Mills kaviar på

Mills kaviar smaker av lange tradisjoner. De aller fleste spiser kaviar på den samme måten som de gjorde da de var barn, mens andre våger seg ut på nye varianter. Her får du tre måter du kanskje ikke har spist kaviar på før.

Tre dipper laget av majones. Foto.

En majones – 10 dipper!

Har du en tube Mills majones for hånden, har du en hel verden av muligheter foran deg. Her får du 10 ulike dipper og dressinger som alle krever maks 4 ingredienser. Enkelt og supergodt!

Kokt egg på frokostbord. Foto.

Slik får du perfekt kokte egg – hver gang

Liker du egget bløtkokt, smilende eller hardkokt? Norges fremste eggeekspert gir deg tipsene som gjør deg til en mester på å koke egg. Følg den enkle guiden og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg.

reker og skalldyr er best om vinteren

Derfor bør du spise reker og blåskjell på vinteren

De fleste forbinder reker, blåskjell og andre skalldyr med sommer og sol og sjøskvulp. Men ferske skalldyr er å få kjøpt året rundt, og om vinteren er de på sitt aller beste.

slik får du i barna nok omega3

Slik får du i barna nok omega-3

Omega-3 har mange gode helsegevinster, og er ikke minst viktig for barn. Som forelder kan det føles vrient å få barna til å spise nok fisk, men heldigvis finnes det flere måter å dekke hele dagsbehovet for omega-3 på.

Hånd som holder opp tube med Mills majones - med ny kork

Vi lanserer ny og forbedret kork på majonestuben

Tykk eller tynn stripe med majones? Med ny kork på Mills majones kan du velge stripestørrelse selv.

slik lager du julekalkun

Tipsene som gjør kalkunen perfekt hver gang

Kalkun er blitt et fast innslag på mange norske middagsbord til jul og nyttår. Vi har alliert oss med Nancy Sandmæl fra kalkunens hjemland, USA, for å få tips til perfekt julekalkun med enkelt og deilig tilbehør.

Cathrine Olsen deler dine beste koldtbordtips

Derfor går koldtbord aldri av moten

Visste du at vi startet med koldtbord allerede på 1500-tallet? Norges beste hobbykokk, Cathrine Olsen, deler sine beste tips til nye vrier på det tradisjonelle måltidet.