Reker med Mills Majones en sommerdag

Historien om Mills Majones

Mills majones traff butikkhyllene i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært mange nordmenn. Ikke ble det et kortvarig kjærlighetsforhold heller; i løpet av de siste 60 årene har majonesen vår fått en posisjon det er ytterst få matvareprodusenter forunt å oppleve.

Mer om majones

Produkter

Mills Majones kombinasjoner

Mills Majones + pålegg = sant

For oss som bor her i Norge er reker og Mills majones en klassiker om sommeren. Dette er smaken som minner oss om sol, svaberg og saltvann. Mills majones har nemlig sin helt unike smak: Litt syrlig, balansert og rund.

Glem ikke at majones også er kjempegodt på kjente og kjære brødskiver. Mange liker majones på salami, skinke eller på grønnsaker som tomat og agurk. Uansett hva som er din favoritt-kombinasjon, er Mills majones et utrolig godt valg!

Egg

Noen ting tuller man bare ikke med. Majones, for eksempel.

Skikkelig Mills majones må lages med friske, norske egg.

Mer om egg
Graph returned an error: (#100) Object does not exist, cannot be loaded due to missing permission or reviewable feature, or does not support this operation. This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature or the 'Page Public Metadata Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages, https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#page-public-metadata-access for details.