Koldtbord med venner

Maten du trenger til koldtbordet

Et deilig koldtbord som bugner av forskjellige typer retter er perfekt når du inviterer til fest, enten det er 17. mai, konfirmasjon eller bursdag. Da kan mye lages i forveien, og store og små kan plukke akkurat det de liker på bordet, og den mengden de vil. Her har vi samlet noen gode tips og oppskrifter som kan forberedes i forveien, og som gjør det enkelt å lage et variert koldtbord til mange.

Perfekt eggerøre. Foto.

Slik får du perfekt eggerøre

Eggerøre passer supert sammen til andre klassikere på koldtbord som spekemat og røkelaks. Myk, luftig og saftig er konsistensen du er på jakt etter når du lager eggerøre. Vi har samlet kokkens beste tips til luftig og saftig eggerøre.

Få tips og oppskrift her
Roastbiff på brød med remulade og rødløk. Foto.

Kongen av koldtbordet lager seg nesten selv

Den klassiske roastbiffen er en kjent og populær favoritt på koldtbordet, og det er svært enkelt å lage sin egen. Det eneste du trenger for et vellykket resultat er et steketermometer, og så lager den seg nesten selv.

Se oppskriften her

Deilig og saftig bakst

Ordentlig godt brød eller saftige hvitløksknuter er perfekt på et koldtbord, enten det er til frokost eller middag. I tillegg er det lett å lage i forveien og fryse ned til anledningen nærmer seg.

Salater og sauser

Tre dipper laget av majones. Foto.

En majones – 10 dipper!

Har du en tube Mills majones for hånden kan du lage mange ulike dipper og dressinger som passer perfekt som tilbehør på koldtbordet. Her får du 10 ulike oppskrifter som alle krever maks 4 ingredienser. Enkelt og supergodt!

Se oppskriftene her

Relaterte tips