Mills + deg = sant?

Har du lyst til å jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer? Er du med på Mills-laget er du med på å bidra til at ungene får kaviar på matpakka, at de voksne kan kose seg med ei skive med rekesalat til kvelds, og at baksten blir vellykket med Melange. Det er det all grunn til å synes er stas, og det gjør vi i Mills.

Hva slags arbeidsplass kan vi tilby deg?

  • Mills er en arbeidsplass med lang historie. Vi er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles, og produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer. Vi har respekt for arven vi forvalter med mange produkter som nordmenn flest har et langt og nært forhold til, samtidig som vi stadig jobber med å utvikle våre merker og produkter i slik at de kan dekke til nye behov hos den norske befolkning.
  • Vår misjon er å gjøre det enkelt for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Folk flest trenger ikke dietter, men vanlig, variert hverdagsmat. Vi støtter opp om myndighetene sine kostholdsråd med mindre salt og mettet fett, men utover det mener vi mange vil være tjent med å stenge ute mye av de «gode» rådene som omgir oss fra alle kanter.

 

  • Mills er et stort selskap med mange ulike stillinger. Vi har folk som jobber med innovasjon og nye ideer til produkter, vi har produktutviklere som gjør ideene til ferdige produkter, vi har innkjøpere, som sørger for at vi har råvarene som trengs, og mye mye mer. Møt noen av de ansatte i Mills her. Med en komplett verdikjede kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

 

Vi håper at du er:

  • en lagspiller som jobber godt sammen med andre og gjør kollegaene dine gode.
  • nysgjerrig, både på andre mennesker/dine kolleger, men også på prosesser og hvordan vi kan videreutvikle oss og bli bedre i det vi gjør.
  • engasjert i å lage sunn og god mat, uansett hvor du er i verdikjeden.