Kvalitetsråvarer

Hos Mills DA er vi opptatt av kvalitet. Ved å velge norske råvarer fra dyktige produsenter får produktene den gode smaken og kvaliteten de er kjent for. For deg som forbruker betyr dette ferske varer, som er produsert med omtanke og fokus på både smak, kvalitet og miljøet. Våre råvarer kan spores tilbake til bonden som produserte råvaren. Dette gir god matvaresikkerhet, og er en stor trygghet for oss, men også for deg som kunde.

reker

En helt vill råvare. Hentet fra havets skattkammer.

Hva er det som trives på kalde dyp, som er rik på proteiner og populær å spise både til hverdag og fest? Reker selvfølgelig.

Mer om reker
Rapsblomst

Fra solgule rapsåkrer til myk margarin

De små frøene til rapsplanten kjennes helt tørre. Men når de presses og siles får vi ren, og naturlig rapsolje som vi bruker i matlaging og som er perfekt til å lage margarin.

Mer om raps

Kvalitetspoteter fra Sande. Dyrket i næringsrik jord.

I over 30 år har ferske poteter fra gården til Ole Kind funnet veien til Delikats potetsalater. Kunnskap om dyrkingen er nedarvet gjennom generasjoner.

Mer om poteter
Fiskebåt ute på åpent vann

Slik lages Mills kaviar

Rognen vi bruker i Mills kaviar kommer fra skreifisket i Lofoten. Her forklarer vi prosessen fra hav til bord.

Les mer om rogna i Mills kaviar
egg

Ekte majones lages av ferske egg

Mills majones er en klassiker laget med friske, norske egg.

Mer om eggene i Mills majones

Sild – en sølvfarget superfisk

Ikke et vondt ord om andre fiskeslag, men man kan gjerne argumentere for at silda er fisken Norge er bygget på. Sunn er den også.

Mer om sild